Epoxy druipt van tafel

De zomer is al een tijdje voorbij en de herfst was goed te doen, maar het moment is aangebroken dat je je tuinmeubels in de schuur stopt en je tuin de koude winter tegemoet gaat. Het is dan ook een mooi moment om bij jezelf na te denken hoe je je tuin er vanaf de lente weer uit wil laten zien. Hoog tijd voor een luxe make-over, je wil niet langer de lente in met veel te veel onkruid en je bamboe tuinset wil je vervangen door epoxy giethars. Er zijn veel verschillende manieren om je tuin een make-over te geven, lees verder voor een aantal bruikbare tips.

Onkruid bijhouden

Het begint allemaal al bij je onkruid, het niet bijhouden hiervan geeft een slechte uitstraling aan je tuin. Het advies is dan ook om je dikste winterjas aan te trekken, je tuinhandschoenen om te doen en je onkruid bij te houden. Door dit eens in de zoveel weken te doen heb je in de lente minder werk te verrichten en kun je altijd met een tevreden gevoel naar je tuin kijken.

Kerstverlichtingen

Om je tuin het hele jaar door toegankelijk te maken en houden is het een goed idee om in de wintertijd je tuin te versieren met kerstverlichtingen. Het brengt een heerlijk sfeertje met zich mee en het zorgt ervoor dat je actief bezig blijft met je tuin. Hoe groots je het aan wil pakken is helemaal aan jou, grote verlichtingen kosten meer energie maar het ziet er prachtig uit. Kleine verlichtingen kunnen ook de nodige sfeer met zich meebrengen en het kost minder energie, geld en tijd.

Match je tuinmeubels

Zorg ervoor dat je tuin één geheel vormt, dit heeft een positief effect op de luxe uitstraling. Denk bij je tuinmeubels aan hoge kwaliteit, zodat je meubels het hele jaar meekunnen. Het is namelijk erg zonde om volgend jaar opnieuw je tuinmeubels de schuur in te moeten stoppen en het onder spinnenweb verwikkeld te zien worden. Als je epoxy giethars op de juiste manier gebruikt heb je de beste kwaliteit om je tuin te voorzien van de juiste meubels, bijvoorbeeld een epoxy tafel.

Solar tuinverlichting

Terugkomend op je kerstverlichtingen, je wil dit natuurlijk niet het hele jaar door in je tuin hebben. Als het mooie weer is aangebroken, is het een goed idee om solar tuinverlichting te gebruiken. De zon wekt energie op voor deze lichtjes en hierdoor kun je je tuin voorzien van licht zodra het buiten donker wordt. Ook dit draagt bij aan een luxe make-over voor je tuin, aan de slag dus!