+31 (038) 337 90 13

Folietunnel

Kroonkas heeft een assortiment folietunnels waar min of meer een scheiding is aangebracht in gebruiksdoeleinde. Uitgangspunt voor elke doelgroep de juiste tunnel. Daarbij hanteren wij een aantal belangrijk aandachtspunten, kwaliteit, prijs, levensduur en gebruikersgroep. De tuinder is gebaat bij veel m2 en lange tunnels zodat er veel teelt kan plaatsvinden. De hobbyist die serieus wil gaan telen en het gemak van folie wil.

De moestuinder op het moestuincomplex die kwaliteit moet hebben omdat het anders een verzameling van allerlei zelfgemaakte kunstwerken wordt. Maar een andere zeer grote groep zijn alle instellingen die Nederland inmiddels rijk is. Zorginstelling, dagbesteding of afkickklinieken maken al veel gebruik van de folietunnel. Door de materiaal keuze van de folietunnel is hij stevig en omdat er geen glas bij komt kijken ook veilig voor de gebruikers.

De folietunnels kunnen verschillend worden uitgevoerd en naast bijvoorbeeld rechte zijgevels van 2.00 m hoog en een nok hoogte van 4.00 meter is er ook de kleine tunnel die ingegraven wordt .

Neem contact op