+31 (038) 337 90 13

Glazen kas

Onze glazen kassen hebben een aantal belangrijke voordelen. Naast dat zij mooi sterk en degelijk zijn geven ze u ook de kans om gezond te eten. Het zelf produceren van uw voedsel heeft belangrijke voordelen. U weet wat u met uw plantje heeft gedaan, Heeft u bemest of chemicaliƫn gebruikt, biologisch zaad of gemodificeerd zaad? Allemaal zaken waar wij met de massa productie geen vat op hebben. Zelfs biologische producten worden door de grote vraag steeds twijfelachtiger. U hoeft natuurlijk niet biologisch te kweken maar zelf met een normale kweek weet u precies wat u met uw eten heeft gedaan. Dit is heden ten dage toch wel een groot plus punt.

Glazen kassen bestaan uit glas en hebben een hout of aluminium frame. Beide soorten zijn mooi en hebben hun voordelen. Kroonkas Verkoopt bewust een glazen kas met aluminium frame. Dit maakt uw glazen kas namelijk volledig onderhoudsvrij. Dit garandeert een jarenlang plezier zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schilder werk e.d. Daarnaast is een glazenkas met aluminium sterk en kan niet rotten. Door het gebruik van hoogwaardig glas en een neopreen rubber om de ruiten vast te zetten kunt u zich met alle plezier toe leggen op uw plantjes zonder zorgen te hebben over de glazen kas. Vindt u de standaard kas niet mooi er zijn diverse afwijkende modellen mogelijk, vierkant, rechthoek maar ook een T- vorm of ronde vorm is mogelijk, de laatste twee zijn maatwerk.

Met de glazen kas kunt u aan veel van uw tuinwensen tegemoet komen. Geen stekjes meer op de vensterbank en geen plantjes meer buiten die na vorst of regen bezwijken aan het Nederlandse klimaat. Wij willen u graag van dienst zijn bij de aanschaf van uw glazenkas en wij denken graag met u mee als het standaard voor u niet het juiste is. De voordelen van een glazen kas zijn verschillend maar er kan aan de meeste tuinwensen tegemoet worden gekomen.

Neem contact op