+31 (038) 337 90 13

Tuinkas / Hobbykas

De voordelen van een tuinkas als hobbykas zijn als wij de fanatieke tuinder mogen geloven onmisbaar. De tuinkas als hobbykas geeft u de mogelijkheid om met voorsprong gewassen te telen door ze in de hobbykas voor te zaaien. De hobbykas hoeft niet groot te zijn met een klein hobbykastje kunt u al veel bereiken. In de hobbykas kweekt u de lekkerste vruchtgroente .Hobbykassen maken het ook mogelijk om exoten te telen. Met de hobbykas bent u bijna baas over het klimaat en veel zekerder van uw eindresultaat.

Naast dat u in de hobbykas heerlijke groeten kunt telen is het ook mogelijk bloemen en planten te kweken. Hobbykassen zijn bij uitstek geschikt om tropische planten te houden of te kweken. In de hobbykas kunt u het klimaat regelen en hobbykassen hebben een gefilterde lichtopbrengst door gehamerd glas of schermdoek te gebruiken. Door in de winter eventueel gebruik te maken van een speciale kachel kunt u in uw hobbykasje ook als het buiten erg koud is toch zorgen dat uw niet winter harde planten de winter goed overleven.

De hobbykas die u bij ons koopt heeft een aantal belangrijke voordelen . Vroeger bestond een hobbykas uit hout en kunststof platen en folie of dun glas. Tegenwoordig bestaan ze echter uit aluminium en glas. Natuurlijk is er kwaliteit verschil en alle waar naar zijn geld. De hobbykas die wij u leveren is van een hoogwaardig aluminium dat wij ook gebruiken voor professionele kassen . Dit betekent voor u dat de hobbykas sterk en degelijk is en eigenlijk levenslang meegaat. Het glas van tegenwoordig is ook verder verbeterd het helder floatglas is sterk en doet niet onder voor uw vensterglas. Het betreft hier natuurlijk geen dubbelglas. Wij leveren standaard 4 mm glas in de hobbykassen omdat dit dikker is en steviger dan de vaak goedkope variant. Als u dat wilt is er ook een mogelijkheid om gehard glas of polycarbonaat in de hobbykas te plaatsen. De productie hiervan kost veel energie en dit komt in uiting in de prijs en fluctueert met de energie prijzen door het jaar heen.

Neem contact op