+31 (038) 337 90 13

Kweekkas

Waarom een kweekkas van Kroonkas. Onze kweekkassen hebben een aantal belangrijke voordelen. De meeste kweekkassen zijn gebouwd van aluminium en worden geleverd met tuinders glas. Hierin wijken onze kweekkassen echter af. De kweekkas die wij verkopen is van een zware kwaliteit aluminium dat ook gebruikt wordt voor professionele kweekkassen . Dit betekent voor u dat de kweekkas sterk en degelijk is en jarenlang plezier garandeert. Onze kweekkas wordt uitgevoerd met standaard 4 mm float glas en af gerubberd met een neopreen rubber voor optimale winddichtheid. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de kweekkassen uit te voeren met gehard glas of polycarbonaat.

De voordelen van een kweekkas zijn verschillend maar er kan aan de meeste tuinwensen tegemoet worden gekomen. De kweekkas geeft u de mogelijkheid om verschillende gewassen te telen die van origine hier slecht groeien . Natuurlijk kennen we allemaal de mini tomaatjes of de vleestomaat. Maar met een kweekkas kunt u zo veel meer. Heeft u als eens aan vijgen gedacht. Met de kweekkas bent u veel minder afhankelijk van Nederlandse klimaat.

In de kweekkas groeit uw groenten prima. De mogelijkheid om bijzondere bloemen en planten te kweken moet ook niet vergeten worden. Kweekkassen zijn bijvoorbeeld prima geschikt om cactussen en vetplanten te houden. In de moderne kweekkassen kunt u het klimaat regelen. Er is kunnen verschillende systemen worden geleverd voor beregening en verwarming.. Door gebruik te maken van verlichting of warmte lampen kunt het seizoen in uw kweekkas beïnvloeden.

Neem contact op