+31 (038) 337 90 13

Muurkas

De voordelen van een muurkas

Deze zijn vaak breder dan bij de standaard kas. De muurkas heeft aan uw woning geplaatst veel bijkomende voordelen. Naast de mogelijkheid om verschillende gewassen te telen is het ook een perfecte brug tussen de kou buiten en uw woning het geeft een extra stukje isolatie. De muurkas hoeft niet groot te zijn, om plezier te geven met een klein muurkastje kunt u al veel bereiken. In de muurkas kweekt u bijvoorbeeld uw tuinkruiden, aardbeien en pluksla dicht bij de keuken geplaatst heeft u zo uw verse waar bij de hand . Met de muurkas bent u veel minder afhankelijk van het weer en door plaatsing aan de wand behoudt u ook beter de .

Wat kunt u in de muurkas

Naast dat u in de muurkas heerlijke groeten kunt telen is het ook mogelijk bloemen en planten te kweken. Muurkassen zijn zeer geschikt om een bijvoorbeeld orchidee├źn te kweken. Door het klimaat te regelen kunt u experimenteren met minder gangbare bloemen of planten. Als u de muurkas uitvoert met een lichtbrekend gaas krijgt u een gefilterde lichtopbrengst en blijft uw teelt gespaard tegen te felle zon of u kiest voor de optie van gehamerd glas. Door in de winter eventueel gebruik te maken van een speciale kachel kunt u in uw muurkasje ook als het buiten erg koud is toch zorgen dat uw niet winter harde planten de winter goed overleven.

Wat zijn de voordelen van een Kroonkas muurkas

De muurkas die u bij ons koopt heeft een aantal belangrijke voordelen. De meeste muurkassen bestaan uit aluminium en glas. Hierin zijn echter verschillende kwaliteiten beschikbaar. De muurkas die wij u leveren is van een hoogwaardig kwaliteit en aangebouwd aan uw woning is er zelfs ook sprake van waarde vermeerdering.

Plaatsen van uw muurkas

Indien u de muurkas aan de woning plaatst en wij plaatsen hem zo dat bij voorbeeld uw terrasdeuren of de keuken deur erbinnen valt maakt u de kas helemaal multifunctioneel. Een lekker tuinstel, of tafel met stoelen, u hebt er opeens een aantal vierkante meters bij die het mogelijk maken op minder mooie dagen toch van het buitenlicht te genieten.

Neem contact op