+31 (038) 337 90 13

wandmodellen

Door de combinatie van een prachtig ontwerp met bruikbare ruimte zijn de Oranjerieën van Kroonkas Nordic Garden Building echt opvallend. De prachtig ontworpen tuinwoonkamers beschikken over een reeks indrukwekkende functies die er in elke tuin mooi uitzien. Of u besluit de Oranjerie te gebruiken voor entertainment of de perfecte plek voor een hot tub, het kenmerkende feit van een oranjerie is dat u zich het hele jaar door concentreren op het genieten van deze rustige ruimte. Met een lange garantie en onderhoudsvrij is de Oranjerie gemaakt om u de tijd te geven om te genieten van uw tuin met vrienden en familie zonder de extra kosten en tijd die andere traditionele gebouwen vereisen. Verkrijgbaar in een reeks framekleuren, alternatieve dak opties en een selectie van op maat gemaakte toevoegingen, is de oranjerie is de perfecte aanvulling op elk huis. Er is geen betere manier om te genieten van uw omgeving die ontspant het hele jaar door 360 graden uitzicht.

De Oranjerieën van Kroonkas Nordic zijn uitermate geschikt om aan een woning geplaatst te worden. U haal hiermee direct extra woonruimte aan huis. Naast veel plezier zorgt een mooie aanbouw ook financieel voor meerwaarde.

Creëer een tijdloze leefruimte met een gevoel van echte kwaliteit. Deze prachtige lichte en luchtige tuinkamers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die zijn ontworpen als aanvulling op uw huis en tuin.

Uw zult u zelf afvragen met een oranjerie van Kroonkas Nordic Garden Buildings hoe je  zo lang zonder hebt gekund.

Het ultieme ontwerp en gebruik van de ruimte in een inspirerend tuingebouw met de meest populaire ontwerpen voor serres.

 

contact

 

 

Georgian Style

Luxe en romantiek komen in dit model samen.

Afgewerkt met veel opties kunt u de stijl aanpassen aan uw woning en tuin.

Door het kleur gebruik is de uitstraling klassiek dan wel modern te maken.

 

Informatie, overige maten, prijsaanvragen, bestellen 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Informatie Kroonkas zwembadoverkapping Wandmodel Dallas

Uw bericht

 

Edwardian

Staat voor luxe en een robuuste uitstraling.

Strakke lijnen bepalen hier het beeld.

Spelend met de diverse dak opties en kleuren is dit model echt van deze tijd.

Informatie, overige maten, prijsaanvragen, bestellen 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Informatie Kroonkas kantoor unit

Uw bericht