+31 (038) 337 90 13

Een terrasoverkapping voor Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat graag een terrasoverkapping voor u maakt waar u vele jaren van kunt genieten, dan bent u bij Kroonkas aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk de kennis en ervaring om een terrasoverkapping te maken die bij elke soort huis of terras past. U kunt die overkapping natuurlijk inschakelen om droog te zitten als het regent, maar hij is ook perfect geschikt om uw terras langer in het jaar te kunnen gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan een tuinkamer gedacht? We hebben bij Kroonkas ideeën genoeg om u uw terras het hele jaar door optimaal te laten gebruiken.

Een mooie terrasoverkapping in Apeldoorn neer laten zetten

Wilt u een terrasoverkapping in Apeldoorn laten maken, of in Heerde, Epe, Putten of Uddel? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier namelijk een groot aantal mooie producten voor u klaarstaan. Naast kassen voor in de tuin, alsmede overkapping voor over uw zwembad, hebben we het dan vooral over elke mogelijke vorm van overkapping voor uw terras. Zorg er toch voor dat die mooie tuin van u ook in de winter optimaal gebruikt wordt. Neem gewoon een keer contact met ons op om alle mogelijkheden met ons door te spreken.

De ideale terrasoverkapping voor Apeldoorn

Mensen die in Heerde, Epe, Putten of Udel een mooie terrasoverkapping willen maken hoeven hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste overkapping, alsmede met het selecteren van de beste materialen en kleuren hiervoor. Bij Kroonkas hebben we veel ervaring met het maken van overkappingen in alle soorten en maten. We vertellen u hier graag meer over, maar kunnen ook altijd een keer bij u langskomen om te bekijken wat er allemaal bij uw terras mogelijk is.

 

Maatwerk

 Heeft u plannen voor uitbreiding, modernisering, nieuwbouw of wilt u eens totaal iets anders, dan is Kroonkas al jaren een naam waar men volledig op kan vertrouwen. Wij leveren in overleg met u perfect maatwerk. Neem contact met ons op

Reparatie en Renovatie

 Naast het leveren en monteren bestaat ons werk ook uit reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor zowel de particulier als de professionele gebruiker 

Aanbiedingen

 Wij hebben geregeld een mooie aanbieding voor u! Naar de aanbiedingen