+31 (038) 337 90 13

Tunnelkas

Kroonkas heeft een breed assortiment tunnelkassen. Onze uiterst scherp geprijsde tunnelkas is van uitstekende kwaliteit. De hoogwaardige tunnelkassen met PE folie hebben een zeer lange levensduur. De tunnelkas heeft enkele zeer gunstige eigenschappen. Hij is naast tunnelkas voor groeten en planten ook prima geschikt om u van extra opslagruimte te voorzien. Tunnelkassen kunnen voorzien worden van diverse kleuren folie. Zo kan de tunnelkas ook goed gebruikt worden als opslagruimte. Of wat denkt u van een tunnelkas overkapping voor het zwembad.

Deze tunnelkassen zijn goed verplaatsbaar. Gunstig bij wisselteelt. De tunnelkassen worden middels grondankers in de grond verankerd slechts door het losdraaien van deze ankers is de tunnelkas op te tillen en gemakkelijk te verplaatsen.

Mocht uw tunnelkas na verloop van jaren aan vervanging van het folie toe zijn dan kan dit per element vervangen worden. Op onze Splendid en Elegant leveren wij indien wij de kas plaatsen bij normaal gebruik standaard 4 jaar garantie met een afwaardering van 25 % per gebruiksjaar. Het framewerk van de tunnelkas is uiterst duurzaam en praktische onverwoestbaar.

Het gewapende PE folie voor uw tunnelkas is leverbaar in groen, blauw en wit. Het EVA folie is verkrijgbaar in transparant.

Wilt u meer informatie over een tunnelkas dan adviseren wij u graag.

Neem contact op