Comfortabele tuinaccessoires

Welk formaat je tuin ook heeft, de inrichting en het gebruikmaken van accessoires kunnen nog best lastig zijn. Ben je op zoek naar universele accessoires voor in de tuin die eigenlijk in ieder type tuin passend zijn, ongeacht de grootte van de tuin? Lees dan snel verder!

Egg chair

Tijdens de zoektocht naar geschikte accessores is het van belang dat je één ding in je achterhoofd: de accessoires dienen compact te zijn. Als je niet zo veel ruimte hebt, dan moet je accessoires die veel ruimte in beslag nemen wellicht even aan je voorbij laten gaan, zoals een loungebank. Wel kun je denken aan een lekker zittende stoeltjes die inklapbaar zijn. De stoelen zorgen voor gemak en comfort. Style de stoelen af met wat bijpassende kussentjes en klaar is Kees! En ooit gehoord van een ‘egg chair’? Ook een zeer geschikt accessoires dat zorgt voor veel comfort en passend is in zowel grote als kleine tuinen. Dit type stoel kun je namelijk laten ophangen aan het plafond, maar ook is het mogelijk om deze als losse stoel neer te zetten. De laatste tijd is de hangstoel erg populair geworden.

Extra mals stukje vlees

Ben jij gek op barbecueën? Dan mag een compacte barbecue ook niet ontbreken. Tegenwoordig is er heel veel keuze. Zo kun je met een kamado barbecue zelf de temperatuur regelen, zodat je verzekerd bent van perfect gegaard vlees. Deze barbecues passen bovendien in ieder type tuin en zijn echt een aanvulling als je dol bent op koken en vlees bereiden.

Opvulling van iedere tuin

Ook een plantenstandaard is een handige opvulling van iedere tuin. Bovendien neemt deze standaard als bijkomend voordeel niet veel ruimte in beslag. Uiteraard kun je er meerdere aanschaffen als je juist een grote oppervlakte wil opvullen met bloemen en planten. Bloemen- of plantenpotten hoeven natuurlijk niet altijd rond te zijn! Kies voor een chique matzwarte kleur, dan speel je ook nog eens in op de laatste trends en ontwikkelingen.

Finishing touch

Zoek je naar een onderscheidende finishing touch? Verdiep je dan eens in decoratieve tuinkrukken. Vandaag de dag zijn deze veelal van geweven materiaal gemaakt. Hiermee creëer je een open en speels karakter. Bovendien is deze kruk multifunctioneel: je kunt er niet alleen wat spulletjes, glazen en schaaltjes op kwijt, uiteraard kun je er ook op gaan zitten. Met deze voorbeelden aan accessoires zal jij zeker een comfortabele tuin realiseren, waardoor je, gedurende ieder seizoen, van je tuin een fijne plek creëert.