+31 (038) 337 90 13

Tuinkasje

Een tuinkasje van Kroon. Het hebben van een tuinkasje is plezier voor groot en klein. Ons kleintje van 1.50 x 2.25 is een tuinkasje wat in elke tuin wel een plaatsje kan vinden. Het tuinkasje is van aluminium en wordt geleverd met glas of polycarbonaat .Hij kan in elke Ral kleur geleverd worden en als u een beetje handig bent kunt een tuinkasje van deze maat eigenlijk prima zelf plaatsen. De kwaliteit van de tuinkasjes is gelijk aan de kwaliteit van alle grote exemplaren die wij leveren . Dit betekent voor u dat een tuinkasje sterk en degelijk is en jarenlang plezier garandeert.

Hoewel het tuinkasje niet erg groot is kunt u met een juiste indeling toch optimaal genieten van uw eigen gekweekte groeten.
Indien er een tafel geraamte of een schap wordt geplaatst kunt u in de hoogte veel planten kwijt en omdat er een goede lichtinval is groeit uw gewas snel .Het tuinkasje geeft u de mogelijkheid om verschillende gewassen te telen die van origine hier slecht groeien .

Een tomaat van eigen kweek is niet te vergelijken met het exemplaar wat u in de winkel koopt. Het zaaien van uw eigen gewas is een leuke hobby en is vaak aanleiding voor leuke gesprekken tussen hobbyisten. Het lijkt soms wel op het vissers Latijn het ene nog beter dan het ander maar ook tips wisselen worden veel uitgewisseld . Laat u dus niet beperken door de maat ook in een klein tuinkasje groeit uw groenten prima.

Neem contact op