+31 (038) 337 90 13

Broeikas

Een broeikas van Kroonkas is een aanwinst voor het leven. Onze broeikassen hebben een zeer lange levensduur. Elke broeikas wordt door ons met zorg geassembleerd en aan uw specifieke wensen aangepast. De broeikas die wij verkopen is van een goede kwaliteit aluminium dat ook in het Nederlandse klimaat jaren meegaat . Onze broeikas is vaak standaard maar kan naar wens worden uitgevoerd u heeft dan ook de keuze tussen float glas , polycarbonaat of gehard glas. Wij leveren wat u wilt in helder transparant, hollewand plaat of opaal en welke keus u ook maakt hij wordt af gerubberd met een neopreen rubber voor optimale winddichtheid.

De voordelen van een broeikas zijn voor de kenner te veel om op te sommen, eenmaal aan de kas wil niet meer zonder is een vaak gehoorde kreet. De broeikas geeft u de mogelijkheid om al uw stekje thuis uit de vensterbank een lichte en warme standplaats te bieden . Natuurlijk eten van uw eigenteelt is een smaakervaring die maakt dat je bij de eerste tomaat denkt, kan een tomaat zo smaken. Er gaat helaas veel mis in de massa productie van ons voedsel en een broeikas maakt het ook mogelijk om daar niet langer aan mee te hoeven doen. U teelt u eigen groeten op uw eigen voorwaarde.

Het gebruik van chemicaliƫn kunt u tot een minimum beperken of zelfs achterwege laten. Door gebruik te maken van een beregening of met onze Autopot een op Archimedes principe energieloze water geef mogelijkheid kunt u ook als u langere tijd weg bent toch uw planten van het nodige water voorzien. Met bubbel folie kunt u in de winter u kwetsbare planten laten overwinteren onze broeikassen voldoen in de winter prima.

Neem contact op