+31 (038) 337 90 13

Foliekas

Kroonkas heeft een breed gamma aan foliekassen van 3.00 meter breed tot 8.50 meter. Het gaat hier om rondboogtunnels of foliekassen met een rechte zijkant die kan variƫren in hoogte. Onze folie kassen zijn uiterst scherp geprijsd en maakt het voor veel tuinders mogelijk om tegen geringe investering veel m2 te kopen. Onze foliekassen zijn van uitstekende kwaliteit. Het hoogwaardige folie heeft een zeer lange levensduur. Wij produceren onze folie niet zelf, dit is werk voor specialisten. Ook hebben wij geen hoeveelheden folie op voorraad. Folie verjaard ook als het op de plank ligt dus wij gaan altijd voor vers.

De foliekassen zijn verplaatsbaar en heel veel inspanning is daar niet voor nodig. Met een paar personen maakt u de ankers los en tilt gezamenlijk de foliekas op. Bij de lange exemplaren verwijderd u ook de folie omdat die zwaar is. Door het stevige buizen stelsel hoeft u echter niet bang te zijn dat het geraamte ontwricht wordt. Na het optillen zet u de foliekas neer op zijn nieuwe plek die op voorhand hebt voorbereid en kunt weer verder gaan met telen. Handig als de grond in dekas moet worden omgespit, kan dan machinaal, maar ook gunstig voor als u wisselteelt wilt toepassen.

Ook de foliekas rondboogtunnels hebben een redelijke rechte zijgevel en maakt ze ruim in het gebruik en gemak. De standaard uitvoering heeft steeds twee deuren. De foliekas deuren zijn afhankelijk van het model leverbaar in schuif- en klapdeur. Dit heeft als voordeel dat uw foliekas zeer goed te ventileren is. Daarnaast hoeft de folie niet te worden in gegraven, mag wel, maar wordt in principe strak opgespannen met spanbuis en S-haken, voor een perfecte afwerking.

Neem contact op