Bloemenpot

Door wat leuke en frisse tuinaccessoires in je tuin te plaatsen, kun je de tuin eigentijds en uniek maken. Het begint natuurlijk allemaal met bijpassende tuinmeubelen, maar er is nog zoveel meer te vinden! Lees mee en ontdek welke accessoires in iedere tuin passend zijn.

Bloempotten en plantenbakken

Het aankleden van een tuin kan best een opgave zijn. Natuurlijk wil je dichtbij je eigen stijl blijven, maar hoe zorg je ervoor dat dit ook matcht met de rest van de tuin? Begin simpel: welke items zijn nu onmisbaar voor in jouw tuin? Een goed voorbeeld hiervan zijn plantenbakken en bloempotten. Daarmee creëer je al meteen een verzorgde indruk. Deze potten en bakken kun je in je hele tuin kwijt. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde plantenbakken of bloempotten te kopen, maar uiteraard kun je ook variatie aanbrengen. Ook op je balkon kun je leuke plantenbakken in allerlei soorten kleuren aanschaffen. Overzichtelijk en het staat ook nog eens erg leuk!

Huiselijke sfeer door lampjes

Zit jij in de zomermaanden ook zo vaak buiten? Dan mogen gezellige lampjes niet ontbreken. Door her en der wat lampjes te plaatsen, voorkom je dat je ’s avonds niets meer kunt zien door het donker, maar daarnaast heb je ook nog eens het gevoel alsof je in de woonkamer zit. Een extra huiselijke sfeer! Verder zijn kaarsjes en waxinelichtjes goed alternatieven of juist aanvullingen.

Decoratie voor op de tafel en op de bank

Voor wie het heerlijk vindt om buiten te eten en lang te tafelen met vrienden en familie, is het hebben van tafelartikelen voor in de tuin een must. Veel is puur ter decoratie, maar geeft een extra beleving aan ieder ontbijt, diner of lunch. Hierbij kun je denken aan mooie placemats, gaaf servies en bestek. Ook mag een dienblad natuurlijk niet ontbreken; erg handig als je met meerdere mensen bent en niet steeds heen en weer wil lopen. Het kan extra leuk zijn om deze items af te stemmen op de spullen die je binnen hebt, maar misschien vind je het juist uitdagend om eens iets anders te kiezen. En beschik je over een loungebank waarop je heerlijk kunt ontspannen? Vul deze set dan aan met bijpassende kussens en eventueel een kleed voor ’s avonds. Twijfel je nog over de kleuren, kijk dan goed naar de rest van je tuin. Zo zie je maar dat het aankleden van een tuin helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Begin maar eens bij deze bovenstaande basisartikelen, dan volgt de rest vanzelf!